Zahradní bazény

Zahradní bazény zapuštěné do země 

Zapuštěné zahradní bazény Vám poskytnou komfort, o jakém jste vždy snili! Působí luxusně a jsou ozdobou každé zahrady. Užijte si zábavu, osvěžení, relax, uvolnění a zdravý pohyb! Našim zákazníkům nabízíme kvalitní zahradní bazény a veškeré příslušenství k zahradním bazénům jako jsou UV lampy, ionizéry, vysavače a filtrační jednotky. Zahradní bazény do země vyrábíme obdélníkové s kulatými rohy v různých velikostech, přesně dle přání zákazníka! Zahradní plastový bazén je místem radostného setkávání s rodinou, sousedy a přáteli. Investujete tak nejenom do zdraví, ale i rodinné pohody!

plastové zahradní bazény v akci

Zahradní bazén do země a jeho výhody

Zahradní bazény do země s vestavěným schodištěm nabízí lepší koupání! Proč? Získáte snadný přístup do vody, můžete skákat šipky, sedět na schodech, opalovat se na okraji, relaxovat a osvěžovat se na břehu s nohami ponořenými do osvěžující vody a při tom si povídat s přáteli či popíjet oblíbený drink. Získáte tak pocit pohody stejně jako na dovolené! Naše zahradní bazény do země jsou odolné proti mrazům a přímému slunečnímu záření. Nabízíme také zastřešení zahradních bazénů a opravy starých plastových zahradních bazénů. Díky zastřešení budete moci plavat i za nepříznivých teplot nebo v době, kdy už bude venku poletovat sníh.

Zahradní bazén do země

Elegantní řešení nabízí malé zahradní zapuštěné bazény

Bazény se pomalu stávají nedílnou součástí našich domovů. Řada z nás nemá velkou zahradu a tak se malé zahradní bazény staly velmi populární. Pokud si vyberete náš zahradní bazén do země, získáte bazén na míru v nejmodernějším provedení. Zahradní bazén je nejčastěji vyroben v modré barvě caribic, která je velice elegantní, nabízíme také ale bílý bazén, pokud se Vám v této barvě líbí více. Zahradní bazén z polypropylenového materiálu má oproti jiným zahradním bazénům velmi dobrý poměr kvality a ceny.

Zahradní bazény do země: chlouba každé zahrady

V posledních letech jsou zapuštěné zahradní bazény doslova hitem! Důvodem je, kromě výše uvedených výhod, také to, že vypadají lépe a nepřekáží ve výhledu. Zajímá Vás, kolik stojí kvalitní plastový bazén? Pokud hledáte zahradní plastový bazén v akci, malý zahradní bazén, či větší zahradní bazén. Rádi Vám pomůžeme s jeho výběrem. Navíc Vám poradíme jak a kam zahradní bazén umístit, kde zabudovat schodiště, jakou vybrat filtraci k bazénu a podobné Vámi kladené otázky a poskytneme Vám potřebné informace. Přijďte se podívat do naší firmy na vzorový zahradní rodinný bazén, rádi Vám předvedeme funkčnost příslušenství i zastřešení zahradních bazénů. Jsme pro Vás k dispozici 6 dní v týdnu a těšíme se na Vaši návštěvu.